Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Çelebi Holding'ten Bandırma Ticaret Borsası'na ziyaret

Çelebi Holding

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ve Bandırma Çelebi Limanı Genel Müdürü Mehmet Âkif Ersoy, Bandırma Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ve Bandırma Çelebi Limanı Genel Müdürü Mehmet Âkif Ersoy, Bandırma Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Konuklar, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek tarafından karşılandı. Sezgin ve Tunçbilek, laboratuvarımızı da gezdirdikleri konuklara, Borsa ile ilgili bilgiler verdiler. Borsa Başkanı Sezgin, “Konuklarımızla karşılıklı düşünce alışverişinde de bulunduk. Bu arada, Çelebi Bandırma Limanı’nın nasıl, daha verimli olabileceği konusunda düşünce ve önerilerimizi aktardık. Çok yararlı bir görüşme oldu” dedi.
Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kaya ve Bandırma Çelebi Limanı Genel Müdürü Mehmet Âkif Ersoy da, ziyaretin kendileri için yararlı olduğunu belirttiler.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false